De Kleine Grote Wereld

Doe je mee met het Multimediaal Natuurdagboek van een Wereldverbeteraar?

Een Kleine Wereld zoals een tuin, een balkon of een plantsoen wordt oneindig veel groter wanneer je er écht met aandacht naar gaat kijken. En houd je bij de inrichting van dat stukje aarde rekening met dieren en insecten, dan wordt je tuin een Kleine Grote Wereld waarin voortdurend van alles te zien is.

Sinds een paar jaar probeer ik zelf met aandacht te kijken wat er in mijn eigen Kleine Grote Wereld leeft. Ik leg mijn ontdekkingen zoveel mogelijk met de camera vast. En ik teken, schilder en schrijf wat ik zie en wat ik me afvraag. Ik nodig je uit om mee te gaan op ontdekkingsreis door onze Kleine Grote Werelden en je te verwonderen.

oosterschelde in de kleine grote wereld
De Oosterschelde, heel dichtbij en dus deel van mijn Kleine Grote Wereld.

De laatste ontdekkingen…